Helgen ble tilbragt på et lite hotell som kostet 90kr natten i den lille byen Las Galeras. Hotellet var en nydelig oase med et gammeldags basseng, mange blomster, en 84år-gammel pensjonert  fallskjermjeger fra Frankrike,t som hadde bodd der i 4 år, og lange bananranker.

meg ved bassenget
føtter ved bassenget

Vi bodde altså litt inn i landet, et kvarters gåtur fra stranden. Vi var omringet av mange høner, kuer, noen okser, hester, mange katter, noen skilpadder, mange barn og  lokale. Det var lite turister, men fem jenter med rosa skuldre etter noen timer i solen.

Hotellet passet fint inn i sine omgivelser, og det samme gjorde eieren – en veldig avslappet spanjol, som heldigvis snakket fransk.

Vi kunne bestille forkost for 20kroner og kaffen var på huset. Spanjolen tok imot bestillingen, og hoppet på skuteren for så å handle det som trengtes.

Vi nyter noen små utflukterer i helgene i blant og skjemmes ikke over å være turister. Smykker ble kjøpt og drinker ble servert rett i solsengen.

I tilegg har vi vært på eventyr, en forferdelig og fantastisk båt ut til en skatt (som ikke var så hemmelig som vi fikk inntrykk av; de har visst spillt inn robinson ekspedisjon der). Gleder meg til å dele bildene fra turen neste gang vi sees!

¡Hasta luego!

Hurra! Du har lest ferdig en av mine mange bloggposter; her har du et par til.