Venter på toget med hvite sko
Venter på toget flere sko
Venter på toget

Etter 3 år med mye pugging, lesinig, massering, risting, smisking og annet som hører skole til, har jeg endelig ferdigstillt den store og foreferdelig skumle Klinikkeksamen.

Min siste eksamen på studiet, noe som føles veldig rart og veldig rikitg.

Mellom denne siste eksamenen og min fysioterapuettittel gjenstår en Bacheloroppgave.

Denne skal jeg skrive på Den Dominikanske Republikk, med 4 andre flotte jenter!

Karbien i 11 uker. Det kommer mange oppturer, kanskje noen nedturer. Uansett tur, skal jeg love å dele flittigere nå enn da bloggen ble opprettet.

Reisen starter her ved et tomt ventesete og med en togbilett.

Togseter tomme
Silje med togbilett

Fly fra Oslo-New York. En mellomlanding på 20 timer, som i teorien skulle bli et dagseventyr på Manhatten med shopping og champagne…

..men som i virkeligheten ble tre tog turer, en stor burger i et mørkt strøk og 4 timer søvn på et gulv med nesen dypt begravet i soveposen grunnet svært kalde omgivelser.

Dette førte til mye dårlig søvn, om noe søvn i det hele tatt.

Noen timer senere var på flyet fra New york til Santo D. Det var en vakker flytur, uproblematisk og med orden i sysakene, slik enhver flytur bør være.

Birgitte løste tilogmed suduko.

Birgitte løser suduko i sola

Da vi landet var førsteinntrykket svært godt, bedre en forventet. Været fint, sola gul og luftfuktigheten ikke så værst.

Vi har leid en leilighet av en tysk dame som har bodd er 23 år. Hun var usedvanelig hjelpsom og avslappa type.  Hun lurte på om hun skulle vise oss hvor vi kunne kjøpe en levende høne til middag. Det ble kanskje litt meget etter en så lang reise. Vi tok på oss reisehatten og ble med hønejakt, men kom hjem med rømme og raspa ost fra supermarkede og lagde oss en skikkelig norsk tacå i veldig unorske og veldig fargerike omgivlser.

Resten ser du på bildene.

Grønnt er skjønnt

En avslappende kveld på en utrolig lang reise. Et glass cola og en et blikk på denne boken var nok til å stupe i seng.

Hurra! Du har lest ferdig en av mine mange bloggposter; her har du et par til.