Birgitte og SIlje vollyball
Parasol og silje i det blå
Grønne parasoller

Vi har faktisk sovet utrolig godt. Kanskje det er jetlag, kanskje det er varmen. For min del er det kanskje alle inntrykkene og  de nye normene vi må forholde oss til. Idag har vi vært på rehabiliteringssenteret vi skal jobbe på, vi fikk hilse på før vi dro hjem for å øve på spansk og planlegge bacehloroppgaven.

Igår dro vi på stranden. En fantastisk strand; Guayacana. Her var det kun noen locals og en gjeng italienere. Reisen hit, var en utfordring. Vi hadde hørt at vi kunne ta buss fra en av parkene. Da vi kom hit begynnte folk å samle seg rundt oss med alle slags tilbud. Her gjaldt det å være streng og tydelig. Vi skjønnte etterhvert at det som gjaldt var å forholde seg til  eldre damer. Tilslutt fant vi ut hvilken buss som tok oss til stranden. Det var virkelig forferdelig slitsomt og krvede masse sammarbeid og våkenhet for å ikke ta noen gale besluttninger. Det var vanskelig å ikke sovne på bussen ut.

Fantastisk stand, som du ser på bildene. Innbyggerne hadde fine biler tiltross for at de ikke så særlig velstående ut. De danset til musikk som lød: bam-parra bam-parra bam-parra bam-parra. De drakk rom, og lekte med barna sine i vannet.

Eva og silje med kokosnøtt
Eva og silje driker kokos
Eva med kokkosnøtt
Eva drikker kokos
Silje drikker kokos
SIlje spiser kokos
Silje slapper av 2

Vi holdt oss hovedsakelig til våre norske strandvaner som  vann, vollyball, en bok og masse solkrem. Kjøpte noen kokkosnøtter med frisk kokosvann..

Innledning
Hund i sanden
Hund i sanden labber
HUnd i sanden sover

.. også spiste vi sykt god fisk hos en italiensk mann og dominicansk dame som hadde bosatt seg her på stranda og som levde av sin lille restaurant.

Planter
Kokos på bordet

Det er mange løshunder her, og det er vanskelig å ikke klappe dem. De er veldig tamme og selvskapssyke. Noe som er mindre hyggelig når man skal spise og de ser på deg med store triste øyne.

Mann på hest lodrett

Til tross for at vi var de eneste turistene, ble vi tilbudt diamanter og tur på hest. Takket pent nei til begge deler og vendte fornøyd hjem med solbrent bryst og saltvannshår.

Idag har vi som vært innom der vi skal jobbe, og prøvd oss å lære noe spansk (nor vi virkelig må, for det er lite engelsk her!!). Mer om dette i morgen!

Selfie

God kveld i Oslo! God ettermiddag til oss!

//Nora <3

Hurra! Du har lest ferdig en av mine mange bloggposter; her har du et par til.