På med vesten

For en liten sum fikk vi en tur ut i en båt til en liten, ubefolkete strand. Jeg hadde tatt på meg fin kjole og solbriller, lite visste jeg om at jeg skulle på den verste båtturen i mitt liv. Det vil si enorme bølger på åpent hav i en bitteliten fiskerbåt med 7 personer og masse saker. Jeg har aldri vært så redd. Gråt og lo om hverandre og trodde dette var slutten på livet

Veldig avslappet
Vel fremme
Silje med vest
Veldig redd

Som det kanskje går ann å lese ut av bildene, så var ikke alle like redde..

Etter et kvarters tid kunne vi (enedelig) skimte land i igjen. Et paradis ventet i den andre enden av denne sinnsyke turen.

Vi klateret i palmene, snorklet, gikk på tur i fjellet uten sko og spiste masse deilig fisk.

Vi hadde med oss en båtfører, Robin, og en kokken Annie. De var litt kjærester og veldig søte. Spillte rollene sine som naturmennesker veldig godt.

Maten ble tilbredt på stein og sand og denne fisken er det beste jeg vet! NAM!!

Når Birgitte og Eva tråkket på kråkeboller ble de operert ut med eddikk og spikket trenål.  Haha, veldig sjarmerende, men litt komisk også. De har spillt inn robinsonekspedisjon på denne lille perlen, men det er jo bare en forferdelig, men kort båttur unna byen.

Fjelltur er vel litt å overdrive, men vi gikk opp til en høyde for å se på utsikten og lete etter dyr. Fant noen flaggermus i en hule.

Avsluttet denne fine dagen med de kule, lokale ladiesene på stranden.

Tusen takk til Eva og Birgitte som delte noen av bildene sine:)

Idag kommer den fineste kjæresten på besøk, da blir det mere eventyr å blogge om:)

Hurra! Du har lest ferdig en av mine mange bloggposter; her har du et par til.